X
X
X
X
Giriş Yap Kayıt Ol

Dijital Platform denildiğin akla ilk gelen internet sitenizdir muhtemelen bir işletmeniz var ve buna bağlı da bir internet siteniz olduğunu düşünelim internette araştırmalar yapıyorsunuz, rakiplerini inceliyorsunuz hatta arama motorlarında Anahtar Kelimelerinizi aratıyor internet sitenizin durumuna ve sıralamasına bakıyorsunuz.

Ancak rakiplerinizin sizden önce olduğunu veya Arama Motorlarında gerilerde çıktığınızı görüyorsunuz ve bu sebeple de müşteri kaybediyor, satışlarınız düşüyor ve telefonlarınız çalmıyor. İşte tamda bu noktada SEO ‘nun ve İnternet sitenizin sağlığı ön plana çıkıyor ancak hepsinden önce asıl önemli olan ince ve çok önemli bir detay var.

  • SEO Yaptıracaksınız Seo Ajansı internet sitenizin yavaş olduğunu söylüyor
  • Siteniz geç ve yavaş açılıyor
  • Sitenize giren ziyaretçiler sitenizde bir sayfadan diğer sayfaya geçerken çok zaman harcıyor
  • Sitenizin yavaş açılıp yüklenmesinden dolayı ziyaretçiler internet sitenizi hemen terk ettiği için sitenizin Hemen Çıkma Oranı yükseliyor buda sitenizin Arama Motorlarında gerilemesine neden oluyor.
  • Spam mailler gönderip almaktan ip adresinizi Arama Motorları kara listeye alıyor ve Arama Motorlarında bir anda kayboluyorsunuz.

Kısaca yukarıda belirmiş olduğumuz maddelere belki onlarca daha madde yazılabilir ancak fark ettiyseniz hepsinin aslında sorunu aynı Web Hosting sunucunuzun yavaş ve sorunlu olması hatta yüzlerce binlerce kişi ile paylaşıyor olmanızdır.

Neden Kurumsal Data dediğimizde aslında bunu kast ediyoruz biz sunucularımız yüzlerce binlerce siteyi barındırmıyor bu yüzden çok daha az kişi ile paylaşmış olduğunuz donanımlar sebebi ile internet siteniz daha hızlı ve güvende oluyor.

Konumuzu toparlamak gerekirse özellikle Kurumsal Web Hosting konusunda SEO ‘nun önemli olduğu kadar Web Sitenizi barındırmış olduğunuz Web Hosting ve Sunucular ‘da çok önemlidir. Yüzlerce kişi ile paylaşmış olduğunuz  Sunucu Donanımları sebebi ile ip adresleriniz başkaları yüzünden kara listeye alınabilir, başkalarının kullandığı Web Siteler sunucu üzerinde çok fazla İşlemci ve Ram Tüketebilir hatta aynı sunucuda bulunan diğer internet sitelerine çok fazla ziyaretçi geldiği için sizin siteniz oluşan bu trafik yüzünden yavaşlayabilir.

Dolayısı ile Paylaşmış olduğunuz sunucu donanımları sebebi ile Web Siteniz yavaşlar ve yukarıda belirtmiş olduğumuz maddeler ve daha fazlası sırası ile tetiklenerek sitenize etki eder bu sebeple de Arama Motorlarında geriler ve müşteri kaybetmeye başlarsınız.

Web Hosting Hizmeti alırken sadece fiyatlarına ve donanım özelliklerine bakarak değil Hosting Firmasının Kurumsallığı, Sunucuda Barındırılan Sitelerin tahmini sayısı gibi bir takım bilgilere de ihtiyacınız ancak bu bilgileri size hiçbir Hosting Firması vermez bu sebeple Web Hosting Hizmeti almadan önce dikkatlice araştırıp göz atın.

Hosting Billing Software by WISECP